[CZ] Problém s přidáváním produktů

mcm.inet

No avatar

2007-03-21 14:25

Zdravim všechny, mám problém rozchodit Quickcart na bananu (placený hosting) - resp. vše funguje ok, pouze pokud chci vložit nový produkt, tak to napíše error:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /srv/www/zesiky.com/subdomains/www/core/products-admin.php on line 1

Netušíte kde by mohl být problém?

Předem díky! MC

» Quick.Cart v2.x

michal.siman

No avatar

2007-03-21 15:01

je treba si precist instalacni instrukce, vsechny soubory a adresare v DB a ve FILES musi byt nastaveny s atributy 777

osobne jedu taky na bananu a zadny problem

michal.siman

No avatar

2007-03-21 15:28

jeste jednou si ctu tu tvoji chybu, spis to vypada na poskozenej soubor, provadel jsi nejake zmeny v souborech?

pokud ano, pak se podivej co jsi udelal, pravdepodobne bude nekde chybka.

pokud si nic needitoval, pak bych zkusil znovu prehrat vsechny soubory, uz jsem byl svedkem toho ze se behem FTP prenosu poskodil soubor.

mcm.inet

No avatar

2007-03-21 21:57

To jsem rád, že to alespoň někomu na bananu jede :) Stáhnul jsem instalační soubory přímo z těchto stránek a žádné úpravy jsem tam nedělal :(( Všechno mám nastavený správně..

michal.siman

No avatar

2007-03-22 06:53

jak pisu, zkus to smaznout a nahrat (uploadovat) znovu, nebo si to nech alespon porovnat (napr. v TC je funkce synchronizace souboru). musis to mit spatne uploadnuty - QC jede prakticky na kazdym hostingu! nema zadny zvlastni pozadavky, akorat GD knihovnu.

btw nebo si vytvor na tom svym hostingu nejakou poddomenu a nainstaluj to tam jeste jednou co to udela.

mcm.inet

No avatar

2007-03-24 19:53

Zkusil jsem to nahrát přes TC a jede to už v pohodě... díky!

Back to top
about us | contact