chrochtor![]() 2007-02-02 18:29 | Může mi někdo poradit, co s tím mám dělat ? Nahraju QC na web, změním chmod a nejde to . Zkoušel jsem to na wz, ic a php5.cz » Quick.Cart v2.x |
djpablocz![]() 2007-02-04 11:34 | já s quick cart taky teprve začínám,zkoušel jsem to na wz a jede mi to,problémy nastaly až při počeštění - pak to házelo chyby.Tak jsem to vyřešil tak že jsem nainstaloval polskou verzi a po rozbalení zipu 2.0 cz vznikne soubor cz.php ten jsem přejmenoval na pl.php a už to jede i česky.Tyhle soubory jsou v adresáři lang.Ale potřeboval bych poradit který plugin je na volbu atributů pro jednotlivé produkty (takové ty roletové nabídky) djpablocz |
chrochtor![]() 2007-02-05 15:59 | to : djpablocz chrochtor |
flegmatik![]() 2007-02-05 21:30 | Prenos souboru v binarnim modu, pokud neni nastaveno melo by to delat tuto chybu. V FTP klientovi to je treba nastavit a pak uz mi to slo, pokud jsem to nainstaloval podle navodu. |
chrochtor![]() 2007-02-05 22:52 | už jsem na to přišel, nějaký cip mi v commanderu zaškrtl políčko převést jména souborů na malá písmena při kopírování na web. chrochtor |