prosím o pomoc, přeci nejsem taký cip

chrochtor

No avatar

2007-02-02 18:29

Může mi někdo poradit, co s tím mám dělat ? Nahraju QC na web, změním chmod a nejde to . Zkoušel jsem to na wz, ic a php5.cz

Warning: main(libraries/TplParser.php): failed to open stream: No such file or directory in /3w/unas.cz/z/zadarmiko/index.php on line 53

Fatal error: main(): Failed opening required 'libraries/TplParser.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /3w/unas.cz/z/zadarmiko/index.php on line 53

» Quick.Cart v2.x

djpablocz

No avatar

2007-02-04 11:34

já s quick cart taky teprve začínám,zkoušel jsem to na wz a jede mi to,problémy nastaly až při počeštění - pak to házelo chyby.Tak jsem to vyřešil tak že jsem nainstaloval polskou verzi a po rozbalení zipu 2.0 cz vznikne soubor cz.php ten jsem přejmenoval na pl.php a už to jede i česky.Tyhle soubory jsou v adresáři lang.Ale potřeboval bych poradit který plugin je na volbu atributů pro jednotlivé produkty (takové ty roletové nabídky)

Díky za radu Pavel

djpablocz

chrochtor

No avatar

2007-02-05 15:59

to : djpablocz
to jsi na tom daleko lépe nežli já, já to vůbec nespustim ani anglicky ani polsky pořád to hází tu chybu co je nahoře :-( ačkoliv jsem udělal vše podle návodu

chrochtor

flegmatik

No avatar

2007-02-05 21:30

Prenos souboru v binarnim modu, pokud neni nastaveno melo by to delat tuto chybu. V FTP klientovi to je treba nastavit a pak uz mi to slo, pokud jsem to nainstaloval podle navodu.

chrochtor

No avatar

2007-02-05 22:52

už jsem na to přišel, nějaký cip mi v commanderu zaškrtl políčko převést jména souborů na malá písmena při kopírování na web.
děkuji všem za pomoc

chrochtor

Back to top
about us | contact