dodawanie do koszyka i random product

repley

No avatar

2007-01-18 09:55

Witam,
Jak dla mnie jest to zagadk. Wczoraj zauważyłem że w moim sklepiku przy dodawaniu pierwszego, jakiegokolwiek produktu do koszyka zostaje dodany nie jeden produkt ale dwa.
Jeden jest to produkt który został wybrany przez użytkownika, a drugi jakiś przypadkowy produkt wydaje mi się ze jest to jakoś związane z wtyczką randomProducts ale nie jestem w 100% pewny.
Jeśli dodamy następny produkt do koszyka to już wszystko jest okej, ale po wyłączeniu przeglądarki, ponowne odwiedzenie sklepu i dodanie produktu znowu skutkuje tym samym. Przeglądałem forum ale nie znalzłem rozwiązania.
Jeśli ktoś coś wie na ten temat będę wdzięczny za wszelkie informacje.

repley

repley

No avatar

2007-01-18 09:57

aha zapomniałem wersja QC 1.4

repley

maly-7

2007-01-19 10:13

to na pocatek moze wylacz wtyczke random i sprawdz czy tak samo sie dzieje. napewno cos sie ze soba "żre"

repley

No avatar

2007-01-22 08:30

W sumie madra rada zeby wylaczyc random product nawet mi do glowy nie przyszlo :), ale niestety po wyłączeniu wtyczki dalej dzieje się to samo. Z problemem w dalszym ciągu sobie nie poradziłem.... niestety.

repley

maly-7

2007-01-22 09:39

hmm... to sprobuj wylaczyc inne wtyczki (metoda prob i bledow)

repley

No avatar

2007-01-22 10:01

niestey... sprawdziłem już wszystkie wtyczki. Wszytkie nawet w jednym czasie wyłączyłem i oprocz tego że sklep się zawiesił na 8 linijce w actions_client.php to nic wiecej sie nie działo... troszke to dziwne.

repley

repley

No avatar

2007-01-30 14:15

Dziwne samo się naprawiło może to jednak była wina serwera....?

repley

treewood (OpenSolution)

2007-01-30 16:00

repley - uwierz mi podobne/dziwne rzeczy sie zdarzaja. cieszyc sie, ze "sie naprawilo"

Do góry
o nas | kontakt