jak usunąć "dodaj do koszyka" z menu produktów

ziomek

No avatar

2007-01-09 11:45

chce mieć możliość dodania do koszyka tylko po wejściu w szczegóły produktu, a nie z poziomu produktów - tam gdzie jest cena na czerwono jest link "dodaj do koszyka" - chce usunąć link i mieć tylko cene,obrazek już usunąłem, wersja qc1.4

treewood (OpenSolution)

2007-01-09 14:43

ziomek - edytuj templates/products_list.tpl i odszukaj i usun to:

<a href="?p=ordersBasket&amp;sOption=add&amp;iProduct=$aList[iProduct]&amp;iQuantity=1" class="cart" title="$lang[Add_to_basket]">$aList[fPrice]&nbsp;$config[currency_symbol]</a&g t;

ziomek

No avatar

2007-01-09 15:49

usunąłem - nic to niestety nie dało - dalej jest link i nadal można dodać do koszyka...

ziomek

No avatar

2007-01-13 10:36

może jakieś inne rozwiązanie?

treewood (OpenSolution)

2007-01-13 19:38

ziomek - to sprawdz czy masz plik w katalogu templates/ gdzie wystepuje nazwa products_list ... bycmoze wtyczka productsAttributes (jesli ja masz) zastepuje liste produktow. jesli znajdziesz taki plik to sproboj usunac link do koszyka

ziomek

No avatar

2007-01-13 21:57

napewno mam wtyczne productsAttributes korzystam z niej, to jak mam usunąć w productsAttributes nie mam tych linijek:/

treewood (OpenSolution)

2007-01-13 22:47

ziomek - w takim razie sproboj edytowac plik templates/pa.products_list.tpl i w blokach: FORMATTED_STANDARD_PRICE, FORMATTED_SPECIAL_PRICE wywalic calego "<a href="...">" oraz "</a>" ... tak by zostala sama tresc czyli cena

ziomek

No avatar

2007-01-14 08:38

dzięki treewood działa :)

ziomek

No avatar

2007-01-20 17:09

wszystko super, jak dodałem wtyczke productsinrow to niestety wróciło... zastanawiam się co i skąd wywalić gdy korzystam z tej wtyczki?

ziomek

No avatar

2007-01-22 09:50

ponawiam pytanie, jak usunąć linka przy włączonej wtyczne productsInRow, edytowałem plik productsInRow.tpl, można tam usunąć wszystko oprócz linka do ceny - musi to siedzieć gdzieś indziej..

Do góry
o nas | kontakt