trzykas2006-12-20 23:09 | mam takie pytanie czy jest mozliwosc aby w plugin pA wyswietlal wartosc offsetu przy polach do wyboru w panelu administracyjnym bo mam wiele atrybutów ktore maja ta sama nazwe lecz inny offset i musze wchodzic do attrybutów liczyc ktory atrybut mam wybrac i dodawac troche czasochlonne a gdyby offset mi sie wyswietlal to by było eXtra. Próbowałem zrobic to w templacie w adminie ale nie wiem jaki $ wstawic moze ktos mi pomóc. |
maly-72006-12-22 14:39 | W sumie ciekawy pomysl... |
trzykas2006-12-23 18:37 | dzieki za zainteresowanie bo ta modyfikacja ułatwi zycie kazdemu kto prowadzi sklep z produktami posiadajacymi duzo atrybutów. Pozdrawiam i zycze miłych swiat!:> |
maly-72006-12-24 22:28 | ja zrobilem sobie cos takiego jak widac tutaj: |
trzykas2006-12-27 16:40 | nie nie nie nie o to mi chodzi chodzi o menu w panelu administracyjnych gdzie wyswietlaja sie same nazwy atrybutów a ja mam wiele atrybutow o tej samej nazwie w tej samej kategorii lecz o innym offsecie i problem jest taki ze gdyby przy nazwie atrybutu w adminie pojawiał sie offset to by bylo super bo nie musial bym kombinowac ktory jest ktory :> ale dziekuje za checi, na marginesie w niedlugiej przyslosci podejzewazm ze cos takiego jak ty proponujesz moze mi sie przydac jak cos sie zacznie krecic :> pozdrawiam trzykas |
trzykas2006-12-28 23:17 | nikt nie wie ? trzykas |