jak usunąć napis...?

ziomek

No avatar

2006-12-18 10:38

chciałbym żeby po klinięciu na gornym menu linku nie pojawiał się taki sam napis poniżej np. mam link "O FIRMIE" klikam i poniżej znowu mi pisze "O FIRMIE". Napis do koszyka i regulaminu może być ale chciałbym usunąć tylko 'O firmie"

ziomek

No avatar

2006-12-28 12:01

ok to jak nikt nie wie jak usunąć napis tylko do zakładki "O FIRMIE" to może wie żeby usunąć do wszystkich podstron? rozumiem że jest to jakaś zmienna... zależy mi na tym aby nie duplikowała nazwy linka czyli np jak klikne REGULAMIN żeby poniżej nie pisało ponownie REGULAMIN albo O FIRMIE żeby nie pisało O FIRMIE. Dla produktów np. nie dubluje...

maly-7

2006-12-28 13:55

w sumie podlaczam sie do pytania:)

maly-7

2006-12-28 14:21

ok znalazlem odpowiedz.
w pliku templates/contents_more.tpl
wywalasz linijke (a najlepiej obejmujesz komentarzem):
<h2>$aData[sName]</h2>

jezeli wywalisz powyzsza linijke w pierwszym bloku oraz w bloku kontaktu to bedziesz mial usuniete wszedzie poza podstronami z produktami (tylko dzialow przez Ciebie tworzonych). przynajmniej u mnie w wersji 1.4 tak to wyglada.

ziomek

No avatar

2006-12-28 18:39

ok dzięki wielkie

mam pytanko z innej beczki: jak usunąć całe PRODUKTY w górnym menu? (w zasadzie nie jest mi ten link potrzebny bo i tak dostęp do wszytkich produktów jest w lewym menu i można w produkty wskoczyć bezpośrednio z lewego menu

pozdrawiam

maly-7

2006-12-28 22:50

chodzi o ten link kolo kontaktu w gornej belce?

ziomek

No avatar

2006-12-29 08:12

tak, już wiem wystarczy wywalić odpowiednią linike w templates/page.tpl zawierającą "products"

ziomek

No avatar

2007-01-02 15:29

idąc tym tropem chciałem jeszcze usunąć nazwe produktu, bedą ją wpisywał w ramce "Krótki opis" tak aby mieć nazwe po prawej stronie od obrazka, wie ktoś gdzie jest linia odpowiedzialna za nazwe produktu może?

ziomek

Do góry
o nas | kontakt