problem with install new language / nejde nainstalovat cestina:/

Tomas L

No avatar

2006-12-15 16:16

Hello,

I have problem with install czech language. I upload "cz.php" to the "/lang" directory, but when I set "cz" in admin I get this error mesage:

rning: require(config/lang_cz.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/www/webs/cz/palisovakombucha/www/eshop/admin.php on line 23

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'config/lang_cz.php' (include_path='.:') in /usr/local/www/webs/cz/palisovakombucha/www/eshop/admin.php on line 23

Can you help me? thx so much!

Tom

-----

Zdravim!

Zkousim nainstalovat cestinu. Soubor cz.php nahraju do adresare /lang, ale po zapnuti volby cz v adminu se mi zobrazi vyse uvedena hlaska:((

Nevite co s tim? Dik!

Tom

Tomas L

No avatar

2006-12-15 17:53

I can't find config/lang_cz.php and in /db directory aren't any new files...but I set CHMOD 777 for files /db /files and /config ..I donť know why it does't function:/

---

on se totiz zadny novy soubor lang_cz.php ani nevytvoril a ani ve slozce /db nejsou zadne nove soubory zacinajici na cz_...

pritom mam v celem adresari nastaven CHMOD 777, tak fakt nevim:/

vlada83

No avatar

2006-12-19 14:10

lamerský dotaz, uploadoval si to taky na web? myslim ten soubor cz.php...
mě čeština jede naprosto v pohodě

emilfara

No avatar

2007-02-15 20:46

Naprosto stejny problem, lang_cz.php se nevytvori, ani /db/ neobsahuje cz_soubory. Nevim ale, jestli nedelam chybu pri editaci config/general.php. Neni mi presne jasne, co a kam napsat. Zkousel jsem ruzne moznosti, ale lang_cz a soubory cz pod /db/ se proste nevytvari. (Hosting ic.cz / tym.cz) Co delam spatne ? Diky. Emil Fara, emilfara@seznam.cz

sepo

2007-02-15 21:03

V /db/ si musis vytvorit subory rucne alebo prepis tie povodne z en_...php na cz_...php.

sepo

2007-02-15 21:38

A to iste este v '/config/lang_cz.php' a nastavit CHMOD 777

Back to top
about us | contact