[CZ]Nápisy v levém menu

flegma

No avatar

2006-12-13 20:40

Na těchto stránkách se mi líbí menu http://www.kosmetika-oriflame.on-line-obchod.cz/ a nějak se mi nedaří dostat do těch svých ty nápisy Produkty, Novinky, Bonusy - co se musí upravit. Dal jsem např. nadpis Nabídka do categories_menu.tpl do pole Begin list list ale vypsalo se mi to před všechny kategorie zboží. Díky za odpovědi.

vlada83

No avatar

2006-12-14 10:59

to ale dáváš do levého menu s produktama, aby si to dal do vodorovnýho menu mmžeš to tam dát přes cms, přidat kategorii nebo tak nějak, jinak ručně to děláš v page.tpl

<div id="navi" class="clearFix">
<ul>
<li><a href="?p=productsList">$lang[product]</a></li>
<li><a href="?p=ordersBasket">$lang[basket]</a></li>
$sContentsMenu

kde teda ty první dva li jsou daný natvrdo, $sContentsMenu si pak měníš sám v adminoj...

flegma

No avatar

2006-12-14 20:56

Ha, nějak jsem to nepochopil, na těch stránkách má tím jiným fontem napsáno PRODUKTY a pod tím jsou teprve ty kategorie, co se přidávají v adminovi. Pak tam má NOVINKY, BONUSY, kde má odkazy - nevím jak přidané, pak jsou PRESENTACE, NÁVŠTĚVNOST atd. No a já bych chtěl taky takové nadpisy před kategoriema výrobků, třeba i nějaké odkazy. Pokud ale v categories_menu.tpl přidám nadpis před výrobky automaticky se mi načítají před všechny kategorie zboží. Vypadá to takhle:
Nabídka
- 1 kategorie
Nabídka
- 2 kategorie
Nabídka
- 3 kategorie
Nejsem nějaký znalec kódu, ale poku mě někdo nakopne správným směrem snad to zvládnu.

vlada83

No avatar

2006-12-19 14:17

takže dejme tomu že ty chceš mít jako nad svejma položkama nápis Produkty? chápu to dobře?
v tom případě na oriflalme je to vložený obrázek asi do divu <div>img src=" tady dáš cestu k obrázku na disk" alt=" " /></div>

pokud nejsi znalec kodu tak dej v page.tpl pred místo kde máš odkaz na categories menu
klasickej nadpis <h1> záleží na tobě jak si to pak upravíš v css (kaskádovým stylu), pokud furt nevíš tka mi pošli odkaz na tvý stránky a soubor page.tpl a já ti to tam dám...
vlada83(zavináč)seznam.cz

flegma

No avatar

2006-12-22 23:17

Už jsem to vyřešil, jako vždy to bylo jednoduché akorát mi to déle trvalo. Díky za ochotu.

Back to top
about us | contact