czesc mam taki problem po zlozeniu zamowienia w panelu nnumeracja zamowien szaleje sa skoki np. 210 i potem 212 albo jeszcze lepiej. Nie wie ktos moze czym to moze byc spowodowane. Mam rowniez problem z formularzem zamowienia czasamo mi mowi ze mam wypełnic poprawnie pola ktore sa wypełnione poprawnie. Mam zainstalowane takie pluginy jak: -product in row -send order to client -product atributes -backset sumarry -random product A i jeszcze mam problem z ukrywaniem produktow. Juz sie zastanawialem czy czegos w szablonie nie zwalilem. Podejrzewam ze to problem z pluginami. Mam tez taki pomysl zeby przerobic sklep na nowsza wersje tylko tam jest inny uklad szablonow chodzi mi głowjnie o plik categoriesmenu.tpl bo chcialbym zeby to menu wygoladalo jak u mnie (http://www.elmosklep.pl) a w wersji 0.31 moglem sobie spokojnie tabelke wstawic a tutaj nie wiem jak zrobic prosze o pomoc.
zamowienia nie sa numerowane po kolei, tzn numery sa nadawane nawet jak ktos tylko doda cos do koszyka, a nie dopiero jak zlozy zamowienie, wiec stad te skoki... tzn ze w miedzyczasie ktos np dwa razy sie rozmyslil... jesli chodzi o problemy o ktorych piszesz sprawdz czy w najnowszej wersji tez wystepuja, bo zawsze latwiej przerobic layout niz grzebac w starym kodzie ktory moze zawierac bledy...