michal.siman![]() 2006-07-10 11:34 | Chtěl bych nasadit QuickCart na bazar s dětským oblečením. Problém je ten, že potřebuji položku okamžitě po jejím objednáním/prodeji vymazat z katalogu, resp. ne vymazat ale "skrýt" před zraky návštěvníků. Michal |
~sonar![]() 2006-07-10 23:12 | Neco podobneho mam pro verzi 0.3.1 ale bohuzel pouze do stavu ze nejde koupit vice nez jeden kus ani pri opakovanem vlozeni do kosiku jednym uzivatelem. Produkt se ale neskryje, po prodeji ho musiš vsundat sam. Pokud to chces pisni sem maila. |
~Avis![]() 2006-07-11 13:03 | Pokud to nechcete zdarma, mam pro Vas reseni, modifikovanou verzi s vedenim skladovych zasob. Umi presne to co pozadujete. |
michal.siman![]() 2006-07-14 17:43 | to sonar: jo mozna bych na to kouknul, email je michal.siman a mam to na gmail.com. Vezmu si to jen jako vzor, spis bych to asi udelal tak jak potrebuju ja. mozna bys mi mohl jeste neco malo k tomu rict jak si na to sel. abych se na zacatku trochu zorientoval. php vcelku ovladam ... Michal |
michal.siman![]() 2006-07-14 17:45 | to Avis: diky za nabidku, vedeni skladovych zasob je mi vcelku nanic. chci pouzit wuick.cart pouze jako bazar (sekac s oblecenim). radsi zkusim udelat to co presne potrebuju a pak to nabidnu opet komunite quick.cart jako doplnkove reseni zdarma. mam rad open source :-) Michal |
~Avis![]() 2006-07-21 02:12 | Asi jsem se spatne vyjadril, nejde o skladove zasoby jako takove, u daneho zbozi zadas napr. 10 kusu na sklade. Pokud toto mnozstvi prodas, zbozi se automaticky ztahne z prodeje. |
~michal![]() 2006-08-07 12:44 | to ~Avis: kolik za tu modifikaci chces? mam bazar na www.zanglie.cz, je to verze quick.cart reload, uz jsou tam nejaky data, kolik by jsi chtel za modifikaci abych se kazde zbozi po prodeji stahlo zprodeje (ale zustalo v seznamu produktu). kazde zbozi chci jen po jednom kuse, nikdy nebude treba vic kusu. |
~sonar![]() 2006-08-07 14:34 | mala oprava pro - michal , ne reload ale loaded :-) a u Avis - bohuzel nejde o ninejsi verzi z OS ale o jeho modifikovanou upravu jeste z verze 0.3.0 ale musim uznat, vypracoval to za tu dobu natolik ze je to super - za upravy chce kolem 15 - 17 euro. Obsahuje krome skladu i knihu navstev, anketu, registraci e-mailu pro zasilani novinek, vyber ze sablon (bohuzel s malinko zastaralym tabulkovym layoutem ale pekne zpracovane) a sposta dalsich vymozenosti. Jiz bysem to od neho i koupil ale bohuzel nesedi databaze z verze 1.3 a nechce se mi pres 300 kusu zbozi znovu rucne zadavat. |
~michal![]() 2006-08-07 16:05 | vypada to ze uz jsem se domluvil primo s lidma z open.solution na uprave te moji verze "loaded", kterou pouzivam. |
chrepair![]() 2006-09-29 18:28 | can someone translate this topic to english? It might be what I am looknig for...a way to bulk upload products with descriptinos and stuff. |
ace![]() 2006-09-29 23:59 | look this: http://demo.panavis.cz/admin |
bmobil![]() 2007-11-10 13:27 | ahoj jak to |