[cz] Quick.Cart forum v Slovencine alebo Cestine

sepo

2006-05-21 09:30

Existuje forum pre Quick.Cart v Slovencine alebo v Cestine pre menej zdatnych anglicanov?

Vampyr

No avatar

2006-05-21 10:59

Obávám se, že neexistuje, ale zkus se ptát, už jsem si s tím hrál dost dlouho tak snad něco vím a možná je nás tu víc.

sepo

2006-05-21 11:34

Bohuzial alebo chvala Bohu nemam ziadny problem. Skor mi ide o web komunitu/server venovany Quick.Cart v zrozumitelnom jazyku.

Luke

No avatar

2006-05-21 12:50

Taky se hlásím...o tom sem taky přemýšlel, ale říkal jsem si že zase tak velký projekt QC není o proti jiným opensource.

Luke

No avatar

2006-05-21 12:54

Nic méně jsem teprve začátečník s jeho užíváním.....a mám jeden dotaz. Zajímá mě jestli je qc bezpečný a kolik se do něho dá vložit produktů?

sonar

2006-05-21 14:33

Tak je asi nacase neco zalozit. Máte nekdo nejaky dobry script na forum? QuickForum je super ale na vedsine serveru nefunguje kvuli global settings.

sonar

2006-05-21 14:40

To Luke. No neni moc bezpecny z duvodu nutnosti nastaveni prav na chmod 777. Jeden muj zakaznik tam ma kolem 1000 produktu s kratkym popisem a program je jiz dost pomaly, nicmene funguje.

Amrod

No avatar

2006-05-21 15:38

Panowe,jsem jeden z tvurcu Quick.Cart, moje cescina nieni dokonala, ale myslim ze se snadne domluvime.

Moze na zaczatek budete oznaczat tematy na tymto forum tak jak polacy, jenom zamiast [pl] piste [cz]. Moze ude se zrobit nejake proste sortowani tych tematu, a nebo snadne wpisat do wyhladace ''[cz]''

amrod.org

sonar

2006-05-21 16:14

Jsem rad ze nekdo z kompetentnich zde umi cesky. Nicmene pl a cz jsou hodne podobne jazyky.

Ja mam takovy maly dotaz, ale asi reseni neexistuje. V cechach jeden z nejvedsich freehostingovych serveru zakazalo funkci copy() a tim prestal fungovat program QC na tomto serveru. Jde o upload obrazku a nasledne zmenseni pro nahled v QC. Technicka podpora mi poradila aby sem predelal script ktery funkci provadi a nahradil funkci copy() funkci move_uploaded file(). Nevíte jak tento problem vyresit? Asi jde o soubor FotoJob v adresari libraries a i kdyz se v php trochu hrabu, je na mne tento script moc slozity.

Vampyr

No avatar

2006-05-21 20:20

TO ~Amrod:Alespoň částečná podpora :). Neexistuje nějaký plugin na poštovné podle váhy?

Vampyr

No avatar

2006-05-21 20:24

TO sonar: Ono si nevybereš, mám jeden shop na Zencartu, něco lehce přez 1000 produktů a taky ta rychlost není nic moc.

A k těm obrázkům, pokud se tam nepřidává zboží tak to děle na lokále a vždy uploadni jen nové obrázky a upravené soubory (tuším products.php a products atributes.php).

Luke

No avatar

2006-05-21 21:21

To je dobrý překvápko s tim že někdo s tvurcu zná cz. ;)
To : Vampyr / Sonar ... takže tak optimální pořet zboží je asi max. 500 co?...mohl by jsi víc přiblížit,proč není moc bezpečný když jsou práva nastavena na 777-tzn.že se někdo může dostat tam kde jsou tyto práva nastavena? ;/?

sonar

2006-05-22 01:45

TO Luke , nejidealnejsí je mit co nejmin produktu, hlavne zalohovat obsah e-shopu tzn.slozky "db" a "files". Stalo se mi totizto ze mi obsah flat files databáze nekdo uplne vymazal a mohl jsem pridavat vsechny produkty odznova.

Vampyr

No avatar

2006-05-22 01:46

Jak je to s počtem položek ještě nevím, ale jelikož během pár dní bude mít můj poslední shop přez tisíc položek tak uvidíme jak se quick cart osvědčí. Jinak co se bezpečnosti zýka, tak to jsem radsi zatim neresil, nicmene nastaveni bezpecnosti pomoci nastaveni prav u adresaru se pouziva i v eshopech za tissice dolaru, tak bych to tak hrozne nevidel.

Back to top
about us | contact