makler2006-05-18 09:58 | Czy możliwe i w jakim przypadku, że admin dostaje e-maila o zamówieniu czekającym w QC, a gdy wchodzi do zamówień w QC jest komunikat "nie znaleziono" ? |
treewood (OpenSolution)2006-05-18 12:16 | makler - raczej to jest niemozliwe gdyz mail wysylany jest po zmianie statusu zamowienia na "czeka". miales taka sytuacje? |
~makler![]() 2006-05-18 14:50 | Wciąż testuję QC, poszedłem spać a rano na skrzynce email mam info, że czeka zamówienie. Wchodzę w admina i ....nic. Być może nastąpiła taka sytuacja, że coś sobie wpisywałem testowa do koszyka, wysłałem, potem skasowałem, a poczta email szła kilka godzin. To jedyne wytłumaczenie bo przy zamówieniu muszą być wpisy jak zauważyłem. |
~makler![]() 2006-07-13 20:58 | POjawił się jednak ten problem już w trakcie działania sklepu. Dzwoni do mnie klient, że złożył wczoraj zamówienie. W sklepie nic nie ma, żadnych oczekujących zamówień. Maila dostałem , że zamówienie oczekuje. a w bazie danych jest taka sekwencja: |
treewood (OpenSolution)2006-07-13 22:00 | makler - 0 oznacza zamowienie, ktore jest jeszcze nie dokonczone. 1 to status czeka |