~rafalw![]() 2006-05-12 10:45 | Witam, rafalw |
~12345![]() 2006-05-12 11:06 | Stwórz stronę ogólną contents, nie produkts i umiesc na niej co chcesz. Potem w panelu admina w konfiguracji wybierz tę stronę jako startową. |
~rafalw![]() 2006-05-12 11:19 | to jakby pierwsza czesc mojego pytania, a to juz wiem ... chodzi mmi głównie a to aby jesli kategoria ma podkategorie to po wybraniu kategorii odpalic tylko opis bez produktów (a oczywiście opis sobie jakos sformatuje ładnie), ale tylko jeśli kategoria ma podkategorie (zakladam ze nie ma w niej produktów bez nie przypisanej kategorii - no chyba ze mozna to tez jakos sprawdzić i wyświetlać je pod spodem) rafalw |
treewood (OpenSolution)2006-05-12 14:45 | rafalw - jesli chcesz wyswietlic opis kategorii typu "produkty" (domyslnie te po lewej) mimo iz nie ma tam produktow to od tego jest bodajze wtyczka - noProductsInCat (problem, ze nie jest opracowana do sklepu wersji 1.2) |
~rafalw![]() 2006-05-15 12:46 | chodzi mi o taką możliwość że jesli w danej kategorii (bezpośrednio w niej nie ma produktów to nie wyświetla produktów z podkategorii) - w sumie chodziło by o zablokowanie funkcji wchodzącej do subkategorii przy wyświetlaniu produktów ... hm.. chyba rafalw |
treewood (OpenSolution)2006-05-15 13:24 | jesli chcesz wyswietlac produkty jedynie z wybranej kategorii a nie tez z jej podkategorii to
if( isset( $bParent ) ) |
~rafalw![]() 2006-05-23 11:06 | OK dzieki działa, ale tylko jeszcze takie zapytanie - jak zrobić żeby strona (kategoria główna w moim przypadku) wyswietlała swój opis mimo ze sama nie zawiera produktów (tylko jej podkategorie) zeby był taki wstęp do kategorii a nie info ze brak produktów ... |
treewood (OpenSolution)2006-05-23 12:30 | rafalw - od tego jest wtyczka noProductsInCat bodajze. Nastepnym razem jesli chcesz poruszyc kolejny temat to zaloz osobny temat. Bedzie to pomocne innym w szukaniu pomocy. |