Nie mogę dodać produktu ( pusta strona)

kasek

No avatar

2006-02-16 15:48

Zainstalowalem wlasnie wersje 1.2 , nadalem odpowiednie prawa zgodnie z pliczkiem readme.txt , wszystko jest ok poza tym ze jesli chcę dodać produkt czy też klikam w link "produkty" wyswietla się pusta strona... z dodawaniem kategori czy też np kuriera nie ma zadnych problemów.. ktos wie jaki moze byc tego powód i jak rozwiązać ten problem ?
tx za pomoc
Pozdrówka Piotr

Piotrek

Bikemax

No avatar

2006-02-16 16:23

a ustawiłeś wszystkie chmody ??
Najlepiej ustaw na wszystkich katalogach i pilkach cmod na 777

Bikemax

kasek

No avatar

2006-02-16 17:20

Wtedy w ogole wystepuje mi błąd :

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@xx.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Nie wiem dlaczego , jesli chodzi o wersje php to wgrana jest 4.4.2 wiec powinno byc ok

Piotrek

max

No avatar

2006-02-16 18:19

ustaw chmody na 777 w db files i generale php

max

kasek

No avatar

2006-02-16 19:22

chmody ustawione są wszędzie poprawnie , zgodnie z instrukcją , wszystko działa poprawnie poza dodawaniem produktów oraz kliknięciem w napis produkty, pojawia sie pusta strona...

Piotrek

marios

No avatar

2006-03-04 14:03

A ja nic nie mogę dodać ani kategorii ani zadnych produktów co jest??

treewood (OpenSolution)

2006-03-04 17:23

marios - sprawdz czy masz poprawnie dodane prawa chmod 777
kasek - skontaktuj sie z adminem z tym bledem. nie gwarantuje, ze Quick.Cart bedzie dzialal poprawnie na kazdym serwerze w dowolnym ustawieniu

~timonek

No avatar

2006-05-23 00:29

a u mnie wyswietla:
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/user/public_html/strona/core/products-admin.php on line 1
cos trzeba poprawic? chmod poprawnie na wszystko 777

treewood (OpenSolution)

2006-05-23 06:37

timonek - poszukaj na forum uzywajac slowa np "parse error"

~rychmar

No avatar

2006-07-01 11:14

Ja też nie moge dodawac produktów ani kategorii,nie mam wogóle pozycji dodaj produkt!!Rozwiązał już ktoś taki problem??

treewood (OpenSolution)

2006-07-01 20:56

rychmar - a dales prawa 777 dla katalogu i plikow w db/ i files/ ?

~akuna

No avatar

2006-07-03 21:10

Może to być uszkodzony plik w czasie przesyłania. Ja zacząłbym od ponownego pobrania pakietu ze sklepem ze strony domowej projektu i ponownego przesłania wszystkich plików na swój serwer.

Do góry
o nas | kontakt