2. W zapytaniu zaznaczyłeś testową wersję ale później wspomniałeś o dodatku występującym w płatnej wersji EXT.
3. A jeśli to EXT to zwróć uwagę, że w administracji są tam 2 pola na adresy e-mail. Dla zamówień i dla formularza kontaktowego. Sprawdź czy w tym drugim polu nie masz przypadkiem błędnego adresu e-mail.
4. Sprawdzaj też folder Spam lub Niechciane bo jeśli dużo testujesz to tam mogą trafiać niektóre e-maile.
U mnie minie zaraz 15 lat i też nie żałuje decyzji, nie wiem jak Twórcy cms'a to zrobili ale moja strona sama się pozycjonuje, jestem w szoku, dodaje co jakiś czas nowe zdjęcia obrazów olejnych - odpowiednio podpisane i strona jest w top 10 na 7 pozycji po wyszukaniu "sklep z obrazami"
podepnę się pod temat od początku mają mam problem z dwoma funkcjami w tym jedna sklepowa - nie przychodzi mail z powiadomieniem o zamówieniu i chyba klient także go nie otrzymuje
mail spięty ze sklepem jest na gmailu/googlu więc podejrzewam że tutaj zaszły jakieś zmiany typu autoryzacja itp? ktoś coś może pomóc?