Wszystkie zakładki znikneły

kameleon

2014-11-17 17:01

Witam, jeden z moich klientów ma problem - otóż znikneły wszystkie zakładki, zarówno na stronie, jak i w panelu. Sprawdziłam pliki pages w database i wszystko jest w porządku. Na stronie jest tylko napis "Bład 404 - nie znaleziono strony".

pozdrawiam

» Quick.Cms v5.x

Kasia

selekcjoner

2014-11-17 17:09

"Wszystkie zakładki" - wszystkie kategorie czy podkategorie?
Może Twój klient usunął stronę nadrzędną?

kameleon

2014-11-17 19:16

Nie ma żadnej strony w panelu - jest pusty, tak jakby ktoś usunął wszystkie zakładki ze strony, podczas gdy widzę je w plikach _pages. Jak można usunać stronę nadrzędną?

Kasia

selekcjoner

2014-11-17 19:41

>> Jak można usunać stronę nadrzędną?
Jeśli usuniesz stronę nadrzędną to znikną wszystkie do niej przypisane - nie wiemy jaką masz strukturę kategorii na stronie.

Pobierz bazę i uruchom na czystym skrypcie u siebie czy będą jakieś strony...
Najlepiej na localhoście odkomentuj error_reporting może jakieś błędy będą.

kameleon

2014-11-22 14:24

Niestety.. przykro mi to pisać, ale mam już drugi, ten sam przypadek. Ktoś coś pisze na stronie, zapisuje i zaraz potem pojawia się "Nie znaleziono danych". Nie sądzę żeby to był zbieg okoliczności...

Kasia

kameleon

2014-11-22 17:11

"Pobierz bazę i uruchom na czystym skrypcie u siebie czy będą jakieś strony...
Najlepiej na localhoście odkomentuj error_reporting może jakieś błędy będą."

Jak to zrobić?

Kasia

kameleon

2014-11-25 01:21

Czy ktoś mógłby mi pomóc? Ludzie, zaczynają się już denerwować, pojawiają sie groźby. Nie umiem nic zrobić z tym problemem, nie wyniknał on z mojej strony.

Kasia

treewood (OpenSolution)

2014-11-25 06:03

Jesli sprawa jest pilna to nie licz, ze ktos za Ciebie zaloguje sie na FTP i zdiagnozuje problem za darmo. Skontaktuj sie z jednym z partnerow i sprawdzi to co sie stalo:
http://opensolution.org/partnerzy-modyfikacje.html

Do góry
o nas | kontakt