Witam forumowiczów, Mam dwa problemy z którymi nie potrafię sobie poradzić w Quick.Cart v.6.5 - wersja darmowa. Przeszukałem całe forum i nie znalazłem odpowiedzi, które pomogłyby mi rozwiązać moje problemy.
Problem 1: Chciałbym usunąć w formularzu zamówienia firmę, kod i miasto. Wiem, że muszę w pliku order-step-2.php usunąć
Natomiast nie wiem, który plik mam edytować i co z niego usunąć by pola kod i miasto nie były obowiązkowe, bo gdy usuwam tylko i wyłącznie powyższe linijki kodu PHP to owszem znika z formularza firma, kod i miasto, ale wtedy gdy klikam "wyślij zamówienie" system wyrzuca komunikat "Wypełnij poprawnie wymagane pola"
Problem 2: posiadam skórkę Corporate clean i chciałbym w zaznaczonym miejscu wstawić obrazek. Mam zamiar w tym miejscu umieścić godziny otwarcia sklepu i nr telefonu, ale nie potrafię tego zrobić [IMG]http://kemma.sanfre.eu/corporate-clean.jpg[/IMG]
Forumowicze pomóżcie bo już 4 dzień nad tym siedzę i nie wiem jak to zrobić...
ad. 1) W core/orders.php funkcja checkFields sprawdza te pola dlatego nie można wysłać. Usuń te pola: 'sZipCode' => true, 'sCity' => true, ad. 2) Spróbuj w pliku header.php w okolicy