Menu rozwijane

djlink

2014-09-03 23:26

Witam
Potrzebuje małą informację.
Gdzie mogę zmienić parametry bądź w jaki sposób przebudować menu górne by uzyskać podobny efekt jak na głównej stronie opesolution.
Jakieś pomysły sugestie :)

» Quick.Cms v5.x

mark69

wewior (OpenSolution)

2014-09-04 15:01

Co rozumiesz przez podobny efekt? Musisz być bardziej konkretny o jakie elementy Ci chodzi, aby ktoś mógł pomóc.
Standardowy dodatek dropDownMenu pozwala na stworzenie menu rozwijanego. Więc pewnie chodzi Ci o jego wygląd?
Za to odpowiada plik menu.css w katalogu templates/

djlink

2014-09-04 22:20

Mega drop down menu, tak jak powyżej , wystarczy wjechać na Quick CMS lub Quick CARD. Głównie mi zależy na poukładaniu poszczególnych pozycji menu. Z samym wyglądem typu kolorystyka grafika itp. sobie poradzę.

syslink

2014-09-06 13:00

Podepnę się i zapytam jak dodać dropdown menu do skórki responsywnej. Zainstalowałem dodatek i się wszystko rozjechało. Proszę o naprowadzenie, co jest nie tak, to może uda mi się samemu to naprawić.

pozdrawiam

grafiQa

2014-09-06 17:06

Za style w menu dropdown odpowiada osoby plik menu.css. Jesli w style.css dodales mediascreen dla rozdzielczosci na telefon... to powinienes tez dodac je w menu.css

Jarek

djlink

2014-09-18 11:58

Może źle sformułowałem powyższe pytanie. Chodzi o modyfikację i rozbudowę do Mega Dropdown Menu obecenego Dropdown Menu

mark69

Do góry
o nas | kontakt