mam zagadkę, której mimo szczerych chęci nie udało mi się samodzielnie rozwalić.
W wyszukiwarce w Quick Carcie po wpisaniu frazy pojawia się lista przynależności każdego produktu do rodzajów produktu. Jak to wyciąć? Grzebałem w rozmaitych miejscach poszukując pomocy w FAQ. Rozwiązania nie odszukałem :(
np. wpisuję sobie frazę producent X Wyskakują mi produkty:
Produkt X (i hiperłącza) PROMOCJE|Drukarki fiskalne|Drukarki fiskalne » Z kopią tradycyjną|Wybierz wg.rodzaju działalności » Dla punktu handlowo-usługowego|Wybierz wg.rodzaju działalności » Dla małego sklepu|Wybierz wg.rodzaju działalności » Dla sklepów internetowych|Wybierz wg.rodzaju działalności » Dla małej gastronomii|Wybierz wg.rodzaju działalności » Dla kiosków oraz salonów prasowych|Wybierz wg.rodzaju działalności » Dla hoteli FOTO Cena netto:9999.00zł
Linku nie podałeś... Ok; chyba ją znalazłem :) Spróbuj #products li h3{padding-bottom:5px;font-weight:normal;font-size:0.917em;} zamienic na #products li h3{padding-bottom:5px;font-weight:normal;font-size:0.917em;display:none;}
jak chcesz to wywalic definitywnie to w core/product w funkcji Lists products wywal linijke ( isset( $iPage ) && isset( $GLOBALS['aDisplayPagesTreeInProductsList'][$iPage] ) ? '<h3>'.$this->throwProductsPagesTree( $aData['iProduct'] )