Witam serdecznie, Spędziłem trochę czasu na skonfigurowaniu sklepu i dodaniu rożnych produktów. Wszystko było fajnie, wszystko się wyświetlało, koszyk zliczał, normalnie bajka... Wszystko padło w momencie, kiedy skasowałem stronę "O firmie". Nie była potrzebna więc się jej pozbyłem. Teraz sedno problemu: po skasowaniu strony "O firmie" żaden produkt nie dodaje się do koszyka.
Moja prośba: 1/ jeśli ktoś wie jak przywrócić stronę "O firmie" niech napisze. Trudno, jeśli bez tej strony sklep nie zadziała to to coś tam wstawię. 2/ jeśli jest jakiś inny sposób zmuszenia sklepu do działania bez strony "O firmie" chętnie przeczytam.
Pobierz wersje standardowa z dzialu pobierz i uruchom w osobnym katalogu. Porownaj konfiguracje (przypisania stron). Strona o firmie nie ma zwiazku z koszykiem wiec prawdopodobnie zrobiles jeszcze cos innego. Porownaj konfiguracje dokladnie.
W konfiguracji masz zakładkę "strony". Tam ustawiasz strony dla strony startowej i koszyka. Jest tam min. opcja koszyk. Sprawdź czy w opcji koszyk jest wybrana jakaś strona. Sprawdź też status koszyka czy jest włączony.
Dzięki za odpowiedzi. Na szczęście problem leżał zupełnie gdzie indziej. Nic nie pomagało i zacząłem grzebać w ustawieniach PHP na serwerze, okazało się, ze jest ustawione 4.4.9. Po zmianie na 5.4.25 wszystko wróciło do normy. Tak przy okazji to przydałaby się opcja backupu w darmowej wersji :)