obrazki-produkty układają się po trzy. Nawet, gdy ustawiam w panelu admina - LISTY - Produktów na stronie 6 lub 8. Jak to zmienić by wypełniały całą przestrzeń np po 4? Czy można je przenosić o określoną ilość wierszy poniżej?
P.S Czy w tym oknie forum możemy wstawiać znaczniki np. hiperłączy
Lista produktów w podanym przykładzie pokazuje 6 produktów bo tak przypuszczalnie ustawiłeś w administracji. Wspomniana "dziura" co 3 produkty wynika z Twojego błędu w stylach css. Zerknij na blok PRODUCTS LIST - COLUMNS TEMPLATE
Nie pomogło bo masz zmiejszoną szerokosc prawej kolumny. Jeżeli dobrze wyliczyłem to jest to tylko 645px do dyspozycji Spróbuj: #products .list li{clear:none;width:200px;margin-left:10px;padding:20px 0;text-align:center;}
To co podałem to nie wystarczy bo widze że pod spodem wstawiłeś #products li.column1{clear:both;margin-left:50;} Zmień na próbę na #products li.column1{clear:both;margin-left:0;}
Prawa kolumna u mnie wynosi 660px i rzeczywiście powiększenie jej nieznacznie pozwoli na umieszczenie kolejnego produktu. Tutaj można trochę poprawić. Lewy dałem 0px i wygląda lepiej. Nadal zastanawiam się, gdzie w kodzie php i w jaki sposób wyświetlana jest lista produktów?
#page{position:relative;width:94%;margin:0 auto;text-align:left;} To jest 94% z 660 czyli w tej chwili, jeżeli nie zrobiłeś kolejnej zmiany, 3 produkty musza się zmieścić w 620px. I widze że sie zmieściły.
Funkcja zarządzająca wyświetlaniem produktów jest w core/products.php
Mirek W takim razie grafik zle Ci to przygotował. Powiedz my zeby logo wypuscil jako png 24 bit z transparencja to bedzie wiedzial o co chodzi. W tej chwili to jest png 256 kol czyli nie ma wygladzania miedzy krawedziami a przezroczystoscia (antialias) dlatego na krawedziach masz zabki... natomiast pranie bardzo ladne...:)