Witam Testuję cms 5.x i mam problem z białym paskiem który pojawia się pomiędzy banerem swf i menu swf. Fragment kodu poniżej - prosze o pomoć w rozwiązaniu problemu.
w style.css dopisałem embed[src="templates/default/img/kategorie.swf"] {height: 150px;margin-top: -5px;} i pomogło gdyby ktoś potrzebował w przyszłości rozwiązania na podobny problem.
Może by wystarczyło inną wysokość wpisać width="980" height="220". Pierwsze deklarujesz width="990" height="140" a potem height="220". I na przyszłość - nie zakładaj 2 takich samych tematów.
> SELEKCJONER zadeklarowane wysokości zmieniłem po wklejeniu kodu tutaj , jednak to nie pomogło . Dostsuję się do Twojej uwagi o nie dublowaniu tematów - P.S . Wersja en to wcale nir taki sam temat tylko wiele osób które korzysta z tego forum jest anglojęzyczne , a jak widać na pomoc "polską" to jak zwykle można liczyć jedynie w zwracaniu uwagi kto i jak ma chodzić - taga mała dygresja :) Możesz usunąć temat anglojęzyczny jeżeli Ci on przeszkadza. Pozdrawiam
> "polską" to jak zwykle można liczyć jedynie w zwracaniu uwagi kto i jak ma chodzić Przejrzał byś forum to zobaczył byś, że tak nie jest.
> Wersja en to wcale nir taki sam temat tylko wiele osób które korzysta z tego forum jest anglojęzyczne Problem jest po stronie Twoich flash'ów a nie skryptu