nie moge wprowadzic zmian w tekstach

palindrom

2014-05-02 22:59

Witam,
mam strone w darmowej wersji cms. Po wprowadzeniu zmiany w tekstach w admin nie sa widoczne na stronie glownej. Osoba, ktora ta strone pisala mowi, ze wszystko dziala poprawinie i nie widzi, zmian w admin, ktore juz wprowadzilam. Co moze byc tego powodem?

» Quick.Cms v3.x

selekcjoner

2014-05-03 12:38

Czyli teksty po stronie admina się zapisały i są widoczne, ale po stronie odwiedzającego nie?
"wszystko dziala poprawinie i nie widzi, zmian w admin, ktore juz wprowadzilam" - zmian nie widzi, ale twierdzi, że działa poprawnie... no to działa poprawnie czy nie ? :)
Masz może 2 wersje językowe strony?

simlution.org

palindrom

2014-05-03 18:06

....dziekuje za odpowiedz:). tak mam dwie wersje jezykowe. Informatyk nie widzi w admin-ie co ja juz poprawilam tylko ta pierwotna wersje i z jego strony mowi, ze wszystko dziala. Ja moge w adminie wprowadzac zmiany i na podgladzie sa one widoczne. W momencie kiedy strone otwieram przez wyszukiwarke zadnych zmian nie widac. Probowalam z roznych komputerow i roznych wyszukiwarek i nic nie pomoglo.

selekcjoner

2014-05-04 12:40

No to trudno powiedzieć nie widząc strony i nie mając do niej dostępu, możliwe, że wprowadzasz zmiany na innej wersji językowej. Dziwię się, że informatyk, który robił tą stronę nie potrafi rozwiązać problemu skoro ma dostęp do tej strony.
Ustaw w konfiguracji "Identyfikator języka w URL" na TAK i zobacz jakie strony się ładują "z wyszukiwarki". Wyczyść cache w przeglądarce.

simlution.org

Do góry
o nas | kontakt