Strona została przeniesiona na nowy serwer i występują na niej po przeniesieniu następujące błędy:
Na stronie wejściowej:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/users/jack/public_html/index.php:1) in /home/users/jack/public_html/index.php on line 15
Na stronie po zalogowaniu:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/users/jack/public_html/admin.php:1) in /home/users/jack/public_html/admin.php on line 9
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/users/jack/public_html/admin.php:1) in /home/users/jack/public_html/admin.php on line 9
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/users/jack/public_html/admin.php:1) in /home/users/jack/public_html/admin.php on line 10
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/users/jack/public_html/admin.php:1) in /home/users/jack/public_html/core/common-admin.php on line 158
Znalazłam na forum następujące wskazówki: - usunięcie białych znaków sprzed znacznika '<?php' w plikach znajdujących się w katalogu 'translations' - zmiana kodowania plików na 'utf-8' - wstawienie w głównym katalogu serwera pliku 'tmp' - a także zapisywanie sesji we wskazanym folderze np. 'files/sessions'
Wszystkie te metody zastosowałam i żadna z nich nie przyniosła poprawy działania skryptu.
Na chwilę obecną nie ma możliwości zalogowania się do systemu CMS.
Proszę o podpowiedź, co jeszcze można zrobić, aby strona zaczęła działać prawidłowo na nowym serwerze.
Jeszcze odnośnie mojego problemu. Dziwna sprawa z tym występowaniem błędów po przeniesieniu strony z jednego serwera na drugi - zawsze wykonuję stronę WWW najpierw na serwerze testowym. Dopiero jak strona jest gotowa wgrywam ją na docelowy serwer - działam tak od 5 lat i nigdy nie spotkałam się z takim problemem.... Cóż, spróbuję jeszcze raz na spokojnie wszystko wykonać od nowa - może zdziała .... ? Jednak jeśli ktoś ma pomysł, co jeszcze może wpływać na taki stan rzeczy, bardzo proszę o wskazówkę.
1. Jeżeli domena jest skierowana na podkatalog to tam na niektórych serwerach może byc konieczne wstawienie katalogi tmp 2. Sprawdź czy wgrywałeś w trybie binarnym 3. Sprawdź czy w trakcie wgrywania nie nastąpiła zmiana dużych liter na małe ale to raczej nie to bo nie widzę komunikatu o tym świadczącym