Otóż bug jest bardzo prosty: Gdy klient dodaje do strony zdjęcie w nazwie którego znajduje się apostrof (') to wypierdziela Internal Serwer Error (wysypuje skrypt). Nie wiem czy w 6.X zostało to poprawione, bo akurat klient ma 5.2, ale rozgryzanie tego zajęło mi ze 2 tygodnie bo klient podsyłał mi 'zdjecia które nie wchodzą' przez facebook'a - który zmienia nazwy ;) Gdy podesłał mi fotę przez mail - wszystko stało się jasne :) A wszyscy męczyli biednych chłopaków z serwerowni ;)
adimoo 1. podałeś link do watku, którego do końca nie przeczytałeś. Przeczytaj. 2. na wersji 5v2 oraz 6v2 wgrywałem zdjęcie o nazwie 'kość'.jpg (z apostrofem i polskim znakami) i zero problemów 3. lubisz byc "dobrze oceniany". Znowu dostaniesz 5 gwiazdek za post.
Kontynuacja w w temacie: http://opensolution.org/forum/nie-dodaje-zdjec-dla-poduktow-dodaje-tylko-dla-stron,10626.html
Opisz jakiej przegladarki uzywales, na jakim serwerze itd. Niestety jak sam widzisz ani mnie, ani openzibi ani wewiorowi nie udalo sie powtorzyc tego bledu.