mlbox gallery

grafik

2013-07-24 12:52

Kolejna noc a nadal nie mogę dojść z tą galerią do ładu. Przy większych rozdzielczościach tło za zdjęciem nie "powtarza się", tylko pozostaje w formie takiego kwadrata, do tego wszystko przesuwa się na lewą stronę im większa rozdzielczość monitora. Mlbox nie jest też zgodny z przeglądarką IE.

Czy można coś z tym zrobić? Galeria fajna, tylko efekty są jakie są.

» Quick.Cms v5.x

selekcjoner

2013-07-24 15:56

Z mlboxem jest wszystko OK, a jak sprawdzasz przy większych rozdzielczościach? Dajesz zoom w przeglądarce np. na 200% ? Jeśli tak, to faktycznie jest taki objaw, więc spróbuj dać taki zoom w pierwszej kolejności a dopiero potem kliknij na zdjęcie.

simlution.org

wewior (OpenSolution)

2013-07-25 07:27

grafik >> Może adres Twojej strony by wyjaśnił o co dokładnie chodzi.

grafik

2013-07-25 16:39

Z rozdzielczością już się wyjaśniło - kwestia zooma, jak napisał kolga @selekcjoner. Pozostaje jeszcze kwestia zgodności z IE i Chrome. Jak to u Was wygląda? Czy może mam coś dopisać w sekcji head/header.php?

selekcjoner

2013-07-25 16:55

Co rozumiesz przez słowa "kwestia zgodności z IE i Chrome" ? Podaj jakieś szczegóły..

simlution.org

grafik

2013-08-03 14:00

Galeria nie działa w IE, zdjęcia otwierają się "tradycyjną metodą" - w nowym oknie.

selekcjoner

2013-08-03 14:12

A dokładnie w jakim IE? W 8 jest OK, obecnie nie mam mozliwości sprawdzenia w nowszych.
Ewentualnie podaj adres strony..

simlution.org

Do góry
o nas | kontakt