Yaytzash2013-04-15 14:11 | Witam » Quick.Cart v6.xwww.euro-hak.pl |
selekcjoner2013-04-15 16:01 | Jeśli z div#sMenu666 li { usuniesz position: relative; to menu zacznie się rozwijać, ale nie tak jak chcesz, więc jeszcze czeka Cię zabawa z css simlution.org |
Yaytzash2013-04-18 10:18 | Jestem krok dalej. Problem polega na tym że przypisanie position:relative do elementu rozwijanego powoduje że nakłada się on z innym elementem z nadaną pozycją relative(#container i #page) i wygląda na to że rozwijane menu "chowa się z tyłu". Moje pytanie jest więc takie: czy usunięcie position:relative z #container oraz z #page może mieć jakieś skutki uboczne? Jak na razie testuję funkcjonalność i nie zauważyłem problemów. www.euro-hak.pl |
selekcjoner2013-04-18 15:17 | Zobacz pod innymi przeglądarkami czy jest OK. Trudno żeby analizować całą Twoją stronę pod katem css. simlution.org |
euphoria-art2013-04-18 20:24 | Może Ci się przydać - http://browsershots.org/ |
Yaytzash2013-04-24 14:06 | Dzięki za wsparcie. Jak do tej pory żadnych błędów w działaniu nie stwierdziłem i w związku z tym uważam rozwiązanie za poprawne. Po przepuszczeniu przez browsershots.org rozjeżdżało się jedynie w kilku "niszowych" przeglądarkach i ewentualnie starszych wersjach ie także nie jest idealnie ale wystarczająco. www.euro-hak.pl |