PROBLEM ze zmiana danych w zakladce KONFIGURACJA

thenaturat

No avatar

2007-08-12 02:51

Czesc! Wlasnie zainstalowalem darmowa wersje Quick Lite CMS...Pierwsze co zrobilem, to jeszcze przed instalka zmienilem CHMODy trzech folderow (db, config, i files) na 777, po czym wywolalem adres www.mojadomena.pl/admin/ wszedlem po domyslnym hasle i probowalem zminic dane w formularzu/zakladce KONFIGURACJA STRONY wlacznie z haslem..niestety, po zatwierdzeniu, nie doszlo do zadnych zmian...nadal widnieja domyslne ustawienia w polach TYTUL, OPIS, SLOWA KLUCZOWE itd. Czy ja cos zle zrobilem? Czy moge te dane zmienic bezposrednio w pliku PHP page.tpl dla odpowiedniego template?

Pozdrawiam

» Quick.Cms v1.x

thenaturat

thenaturat

No avatar

2007-08-12 03:08

Hello. Jeszcze raz ja.

Chcialem jeszcze tylko dodac, ze ogolnie jakiekolwiek zmiany zapisze, nic sie nie dzieje i nic sie nie zmienia...I to bez wzgledu na to, czy to mialo miejsce przed zmiana atrybutow dla folderow db, files i config na 777 czy z powrotem na 755. Nie wiem, o cop chodzi, ale juz na samym poczatku nie podoba mi sie to...

thenaturat

thenaturat

No avatar

2007-08-12 03:20

OK, sorry, trzy posty mi zajelo dojscie do tego, co bylo nie tak...po prostu korzystam z ksiazki CMS - jak szybko i latwo stworzyc strone www i zarzadzac nia i na podstawie ich wskazowek testuje Wasz CMS, a wystarczylo przeczytac najpierw Wasz plik CzytajTo.txt, he he.

thenaturat

Back to top
about us | contact