Witam, przy wstawianiu np. takiej nazwy " [aktualnosci] " w takich nawiasach do menu, po kliknieciu od strony uzywtkownika na taka pozycje w menu nie przenosi mnie na dana strone a wyswietla "strone głowna". Po usunieciu jednego z nawiasow, wszystko wraca do normy. Ma to zapewne jakis zwiazek z tym ze zamkniety nawias jest interpretowany jako kod php. Prosze o pomoc, jak wyeliminowac ten problem, albo go ominac. pozdrawiam pioturu
heh, po zmianie funkcji, wyskakuje mi kolejny blad:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\...\htdocs\test\libraries\Trash.php:1) in C:\...\htdocs\test\core\common-admin.php on line 156
zamina funkcji dziala i mozna wstawiac nawiasy do tytulu, ale co chwile sa problemy z logowaniem, wylogowywaniem sie i zapisywaniem, pojawia sie ow komunikat.
pioturu - to juz wina, ze zle zapisales plik. Edytuj librariers/Trash.php i usun puste linie z pierwsze linii. Jesli masz spacje lub jakis inny znak. Pierwszy znak w tym pliku to powinen byc: <
dzieki, juz sobie poradzilem, cos mi musial notatnik dodacjak przeklejalem linijki. otworzylem w innym edytorze i dodalem ostatnie wpisy do tablicy i jest GIT. raz jeszcze dzieki za pomoc.