Problem z logo :(

rafallski

No avatar

2008-05-14 11:49

Witam
Mam taki problem: mam templatkę w Quick Cart v3.0 z namiotami, zmieniłem logo, jednak na stronach wysyłka/płatności oraz regulamin cały czas jest gość z wędką zamiast mojego logo.

Poza tym jak wejdę do koszyka i kliknę "Przejdź dalej" do danych adresowych to również mi się coś chrzani przy tym logo.
www.ralfis.pl/sklepik

Bardzo proszę o podpowiedź co mam zrobić żeby wszędzie było moje logo.

Z góry dziękuję, pozdrawiam

» Quick.Cms v2.x

Makaron

2008-05-14 18:21

Nie wiem dokładnie w jaki sposób zmieniałeś to logo, czy przez panel admina, czy przez edycję stylów, czy może w html'u. Co do podstrony regulamin to jestem prawie pewien, że w panelu admina dla tej konkretnej strony jest ustawione logo w dziale "widok" tutaj screen (http://img127.imageshack.us/img127/4279/screen2sr7.jpg), żeby nie było wątpliwości wystarczy zaznaczyć jego usunięcie i zapisać.

Natomiast co do stron związanych zamówieniem przyczyna może być inna mianowicie w pliku container.tpl wpisy z logo występują 2 razy. Raz dla stron typowych, a drugi raz dla tak zwanego orderbody (znikają tam menusy boczne), więc powinieneś wprowadzić także tam zmiany, jeśli takowe wprowadzałeś dla standardowych stron.

Do góry
o nas | kontakt