MOMUZ2008-06-12 23:34 | <!-- BEGIN LIST --><class="l$aData[sStyle]" $aData[sSelected]>$aData[sDescriptionShort] <!-- END LIST --> MOMUZ |
Makaron2008-06-13 08:41 | To trochę łamie konwencję, w której chodzi właśnie o to, że są 2 tabele dla stron i w jednej ładowane są tylko informacje które są potrzebne do identyfikacji strony i wyświetlenia jej jako podstrony i tabela rozszerzona, która jest ładowana gdy strona jest aktywna. Dlatego sDescriptionShort i sDescriptionFull są w innych tabelach (sDescriptionFull jest ładowane tylko gdy strona jest aktywna, bo to jakby content). Istnieje na pewno możliwość pobrania wartości, z tym, że ja nie wiem jak można by to zrobić (ale podrzuce ten temat osobie, która odpowie na pewno). A czy w Twoim przypadku nie można by po prostu przekleić treści z pełnego opisu do skróconego opisu skoro i tak tego skróconego de facto nie chcesz używać, jeśli chcesz je podmienić? To byłoby najprostsze myślę rozwiązanie.. |
MOMUZ2008-06-13 09:11 | udalo mi sie wczytywac short i moge edytowac ta tresc panelu w adminie ale nie moge uzywac fckeditora a chialbym miec ta mozliwosc jaka jest w descriptionfull choc jak dzis zauwazylem da sie wstawic edytor do krotkiego opisu moze rozwiaze ten problem w ten sposob MOMUZ |
MOMUZ2008-06-13 09:54 | mecze sie troche - jak wtawic edytor do krotkiego opisu MOMUZ |
MOMUZ2008-06-13 10:51 | Makaron czy to normalne ze nie ma htmledytora w krotkim opisie jesli tak to jak go uruchomic??? MOMUZ |
Makaron2008-06-13 15:59 | Tak naturalne, ale można go dołączyć także do krótkiego opisu. Było już zresztą to poruszane na forum - proponuje szukać.. |
MOMUZ2008-06-13 20:11 | wielkie dzieki juz rozwiazalem problem pozdro MOMUZ |