rozwijane menu rozwija tylko podkategorie w aktualnie zaladowaj kategori:)
gariz
2008-07-16 10:47
jestem bliski ukonczenia strony zostala mi ostatnia sprawa ale mimo ze siedze nad nia juz ktorys dzien z przerwami na prostsze rzeczy to nadal cos nie dziala - teraz brakuje juz bardzo niewiele wiec bbbbb prosze o pomoc:):)!!
chyba najszybciej bedzie jesli podam adres strony http://stronus.com/QuickCms/?oferta,20
na dokladnie samym dole sa zbite linki jak najade na OFERTE to ladnie rozwinie sie automatycznie podmenu ale jesli najde na REALIZACJE to menu sie nie pokaze. PodMenu pokazaloby sie dla REALIZACJI jesli najpierw kliknalbym na nie ale wtedy podemenu OFERTA nie bylaby dostepna. To samo dzieje sie gdy np jestem na stronie KONTAKT wtedy oba podmenu nie sa dostepne. Poprostu chcialbym zeby podmenu wczytywaly sie niezaleznie od strony na ktorej jestem, a rozwijaly sie po najechaniu mysza.
zmodernizowalem MENU_3.tpl
<!-- BEGIN LIST --><li><a href="$aData[sLinkName]">$aData[sName]</a>$aData[sSubContent]</li><!-- END LIST -->
<!-- BEGIN HEAD --><div class="suckertreemenu"><ul id="treemenu1"><!-- END HEAD --> <!-- BEGIN FOOT --></ul></div><!-- END FOOT -->
<!-- BEGIN HEAD_SUB --><ul class="sub$aData[iDepth]"><!-- END HEAD_SUB --> <!-- BEGIN FOOT_SUB --></ul><!-- END FOOT_SUB -->
<!-- BEGIN SELECTED -->class="selected"<!-- END SELECTED -->