Tak wiem tylko akurat tej ostatniej strony po złożeniu zamówienia gdzie są podziekowania i informacja, że zamówienie zostało wysłane nie da się odświeżać, tylko trzeba na nowo wklepywać fikcyjne zamówienie, tylko po to , żeby zobaczyć czy zmienił się kolor tego.
/* SUB PAGES LIST STYLES */ .subpagesList{float:left;width:100%;margin:7px 0;list-style:none;} .subpagesList li{clear:left;float:left;width:96%;margin:5px 0;padding:8px 2%;border-top:1px solid #2a515f;} * html .subpagesList li{width:100%;} .subpagesList li .photo{float:left;margin:0 13px 5px 0;} .subpagesList li img{border:2px solid #efefef;padding:1px;} .subpagesList li img:hover{border-color:#0d6684;} .subpagesList li h2{padding-bottom:5px;} .subpagesList li h2, .subpagesList li h2 a{background:inherit;color:#2a515f;font-size:1.25em;letter-spacing:-1px;} .subpagesList li h2 a:hover{background:inherit;color:#000;} .subpagesList li h4{font-weight:normal;font-size:1.1em;line-height:1.4em;} .subpagesList li ul, .subpagesList li ol{float:left;width:100%;margin:5px 0 0 30px;padding:0;} .subpagesList li li{padding:0;border-left:0;} .subpagesList li ul{list-style:disc;} .subpagesList li ol{list-style:decimal;}
Proszę teraz o wskazanie gdzie są kolory tej ostatniej dolnej ramki z zamówieniem (na tej samej strone co jest podziękowanie i informacja , że wsyałno poprawnie zamówienie.
Potrzebję zmienić kolor "total cost, delivery & payment). Pomoże ktoś na post. tego kodu php wyżej.
hertz - przeczytaj ostatnie zdanie z mojego postu. Mając źródlo stronywystukaj np. Ctrl F i wklej "your order was saved and send. Thank you" i dowiesz" co odpowiada" za kolor tego tekstu.
hertz, jeśli używasz IE, to będąc na danej stronie naciśnij klawisz F12. Otworzy się okienko, tam będzie menu, w tym menu "szukaj" (albo "znajdź"), -> wybierz element. Po kliknięciu na interesujący cię element dowiesz się o nim wszystkiego, łącznie z "numerem kołnierzyka". I co ważne: możesz formatować na żywo i oglądać zmiany.
hertz opisze Ci najprostszą metodę do zmiany kolorystyki: zrób pintscreena wrzuć do np. gimpa i tam pobierz próbkę koloru następnie skopiuj ten kolor np.: fff, edytuj default.css za pomocą notepad2.exe i w tym programie masz taką ikonkę lornetka na górze w zakładkach kliknij na nią wklej kolor pobrany w gimpie i wyszukaj i zastąp go dowolnie wybranym przez siebie kolorem, jest to najprostsza metoda do zmiany kolorów w stylach.
kolor w pliku default.css (wiersz 308) color: #E62808; Radzę też w wierszu 22 zmienić color: #FBFBFB; na inny kolor bo w kilku miejscach text jest nie widoczny (zlewa się z tłem)
Jakoś udało mi się wstawić okienko Country w formularzu wpisywania adresu.
Jednak nie pojawia się nazwa wpisanego kraju w formularzu potwierdzającym, że zamówienie zostało prawidłowo wysłane i nie pojawia się też w e-mailu potwierdzającym.