Pages:

[cz] Kolik je tady cechu? Pojdte udelat cesky portal ...

Svetluska

No avatar

2006-08-08 16:29

Az neco nekdo rozjede, urcite dejte vedet... je nas tady dost

~swat

No avatar

2006-08-10 03:17

Jo a pak to dopadne takhle http://www.aukro.cz/show_item.php?item=117004562

Nehoráznost

larryonov

No avatar

2006-08-10 09:20

jo jasne, to je presne ono, jeste dyztak tohle je jejich web: http://mujobchod.info/

A dalsi "prodejci" jsou jeste tady: http://paprika.panavis.cz/qc.php

larryonov

No avatar

2006-08-10 09:25

mimochodem, pobychuju, ze na to ten mujobchod.info ma zivnostak: http://rzp.mpo.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&IDICO=2067342&historie=1

a ten panavis.cz tam na sebe ani nema kontakt...

~Avis

No avatar

2006-08-10 13:14

Lidičky, já neprodávám Quick Cart! Na QC mám všude uvedeno že je ZDARMA a mám všude uvedený link na OpenSolution. Můžete se přesvědčit na kterémkoliv z mojich stránek. Já prodávám modifikaci, moje šablony a doplnky - verzi původně z verze 0.3.0 která již z daleka neodpovídá normálnímu QC a je vtom spousta měsíců práce.
Živnostenské oprávnění mám, takže obvinění z neoprávněného prodeje odmítám.

panavis

~sonar

No avatar

2006-08-10 13:41

Jo u panavisu to lze uznat ale mujodchod.info je fakt nehoraznost.

rejnart

No avatar

2006-08-17 11:46

Ahoj, zastavam se panavise, delam to stejne. Nechavam si platit za praci a ne za produkt. Oni si zakaznici i tak dost nadiktujou, takze ta cena je pak nekde jinde. QC jsem objevil teprve vcera, a minim prispivat na vyvoj. Ta spoluprace na ceske verzi, neni spatny napad. Zivit se to da prodejem sablon a technicke podpory. Vzdyt mame mobily, takze s dostupnosti neni problem.

Svetluska

No avatar

2006-08-17 16:41

Určitě to jde dělat jako např. na cubecart.com, kde občas někdo dá něco zadara a za něco se připlácí. Následně to občas předají k zaimplementováníí do jádra cubecart.com...
Pokud se toho někdo chytne pro Českou republiku, bude dělat různé grafické šablony, přidá více věcí od exportů, importů, 2 DPH až po propojení s účetnictvím, může se na tom i dost vydělat, protože hlad po internetových obchodech u nás je velký a hlavně menší podnikatelé nebo obchůdky si nemohou dovolit platit desetisícové částky...
P.S. nevíte někdo o nějakém Quick.cart obchodu na nentu, kde mají více jak 8000 položek ?

~sonar

No avatar

2006-08-17 19:08

To Svetluska - ten export se jeste da predstavit ale hromadny import a propojeni s ucetnictvim u QC s "flat files" databazi je asi nemozny. Jedine ze by se to predelalo na SQL databazi, pak by to ale nebylo pro lidi bez znalosti programovani. Dvoji DPH je taky tezky orisek, to by chtelo predelat cele jadro programu protoze vtom pripade by script DPH nesmel pocitat ze souctu cen ale musel by byt pritomen u ceny kazde polozky vzlast. Svetlusko zapomen, to by jiz QC nebyl Quick Cartem. :-)
Jedina realni vec z napsaneho seznamu jsou sablony.
8000 polozek je malinko moc, znam s max 1250-ti polozkami.

Jack

No avatar

2006-08-21 17:39

Tak jak panove???
Planuje nekdo neco ???
Docela bych do toho sel.
Tenhle obchod je super a sam si stim hraju a mam s tim par problemu.
Docela bych uvital pomoc.
Jsem schopen nainstalovat forum a pripadne pomoci pri vedeni.
Tak pokud bude zajem staci se ozvat na 8bit zavinac seznam.cz

Zdravi

Jack

paia

No avatar

2006-09-02 00:44

zdravim vsechny, qc jsem objevil teprve vcera, ted se v tom tak ruzne hrabu a resim, jak obejit omezeni, ktery mam na hostingu (open_basedir apod.). puvodne jsem uvazoval o zencartu, ale to je strasny monstrum, ktery se mi ani s defaultnim skinem nepodarilo nastavit do uspokojivyho stavu. mam rad jednoduchy a funkcni veci. treba forum se mi moc libi miniBB, ale spoustu veci si radsi naprogramuju sam...

paia

No avatar

2006-09-02 00:48

jo a jestli chcete ciste cesky forum, tak neni problem, domen mam dost a mista taky. akorat moc nepomuzu s odpovedmi... :o) leda, az se s tim trosku vic seznamim, teda, pokud nakonec nezjistim, ze to neumi neco, co nutne potrebuju...

ace

No avatar

2006-09-03 03:22

To paia - clovece jak ctu forum, vsude vidis samy bug - tak to vyres, pokud si programujes sam, vse cos napsal je upravit jednoducha zalezitost.

paia

No avatar

2006-09-03 12:37

jeste mi rekni, ze ty ty bugy tam nemas? co se tyce uploadovani obrazku, tak to jsem si vyresil sam, ted mam vpodstate akorat problem s tema ceskyma znakama, zkusim najit, misto, kde se to uklada do souboru a zkusim tam dodelat prislusnou konverzi, ale tohle by meli tvurci nejak osetrit, zrovna u ukladani obrazku jsem si uz vsiml, ze tam maji osetreni nestandartnich znaku, tak proc by to nemohlo byt i jinde? navic problem je, ze treba Kč se mi ulozilo spravne, cili jako Kč , ale nekde jinde se to zase ukladaspatne, napriklad u tech atributu, v adrese apod.

paia

No avatar

2006-09-05 23:17

no nic, nedari se mi opravit zmrvenou cestinu, takze to zatim davam k ledu a jdu hledat neco dalsiho. snad se najde nekdo jiny, kdo na to prijde...

Petr

No avatar

2006-09-21 09:03

Zkuste třeba použít moje stránky, kde propaguji CMS systémy. Je tam sice prozatím jen návštěvní kniha, ale pokud by se začala naplňovat rozumnými příspěvky, rád tam umístím QUICK.FORUM ať to jede.

QUICK.FORUM - ŽÁDNÝ PROBLÉM

martinj

2006-09-25 20:06

Zdravím všechny,
zaujal mě Váš nápad.
Jsem ochoten zaplatit cz doménu a kvalitní hosting za 200Kč měsíčně. Také jsem ochoten připravit a upravit nějaký RS na kterým portál poběží.
Od vás očekám, že se na tom budete aktivně podílet.. :)
Určitě se ozvěte na mail janosik@chrudim.cz nebo ICQ: 194652290.

Martin Janosik

cmelak

No avatar

2006-10-31 09:56

Zdravim vsechny taky bojuju s timhle shopem a taky jsem za aby se i u nas v CR neco takoveho udelalo.... Taky si dokazu s hodne poradit sam a to jsem jen nadcenec, ale nektere veci mi hlava nebere a s hostingem a serverem neni problem i za dara, pokud se to bude nejak hejbat tak prosim dejte vedet na shop@cmelak.info nebo ICQ: 161419223 DIKY

emilfara

No avatar

2007-01-03 00:26

Hojte, mate nejake zkusenosti s funkcnosti QC na free hostingu ? Zkousim to na ic.cz (tym.cz) a neustale neco nemaka :(. EF, emilfara@seznam.cz

EF

akum

No avatar

2007-01-09 13:09

mam zkusenosti prave jsme to na IC.CZ rozchodil ale jen testovne abch to mohl okouknout jak to funguje na webu

akumbajer@yahoo.com

Pages:
Back to top
about us | contact